TCAdmin  - The Game Hosting Control Panel  

Go Back   TCAdmin - The Game Hosting Control Panel > Total Control Admin Panel > Pre Sales Questions

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-21-2007, 08:30 AM
NssB NssB is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 3
Thumbs up Branding question

Hi all,

Our company have been using the trial now for 2 days, getting familiar and what not. One question I have is:

When selecting the branding option in an 'existing' Game server set to ON, the config file (server.cfg) doesn't a[[ear to Update the hostname. (CSS). But when creating a new service from scratch, the Branding is added is selected as an option.

The branding is set ON in the Supported Games section, so thats not the issue here.


Any ideas?



NssB


P.S The software is nothing short of spectacular. Easy to use, fully featured. Even without ModernBill, the whole process from start to finish is surprisingly simple. Hope production goes as smoothly as setup has
Reply With Quote
  #2  
Old 12-21-2007, 08:31 AM
NssB NssB is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 3
Default Re: Branding question

Please excuse my obvious spelling mistakes
Reply With Quote
  #3  
Old 12-21-2007, 09:47 AM
adamnp adamnp is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 1,261
Default Re: Branding question

I may be wrong here, but I believe the branding option doesn't 'stick' the brand to the server, moreorless will shoot off an email if the branding is removed, and correct it doesn't add it to already created services, just new ones. To enable it on existing, I would select the tab, then edit your brand manually, from there it should notify you if they change the hostname variable.

Someone please correct me if im wrong :]
__________________



Adam Piatek - Chief Technology Officer / Partner
Ritmo Technology Group, LLC
RitmoHost, LLC

CT Office: (888) 886 - 8740
Cellular : (860) 961 - 9469
Reply With Quote
  #4  
Old 12-21-2007, 10:00 AM
ECF ECF is online now
Administrator
 
Join Date: Oct 2004
Location: Massachusettes
Posts: 6,281
Default Re: Branding question

Adam is correct. setting branding to on will not change the hostname of an existing server, only new ones.
__________________
How many servers is TCAdmin powering?
Reply With Quote
  #5  
Old 12-23-2007, 10:45 AM
NssB NssB is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 3
Default Re: Branding question

Thanks for the reply guys.
Have run through the game monitor options and the alerts for debranding etc will more than suffice.

Cheers
NssB
Reply With Quote
Reply

Tags
branding

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:28 PM.


Copyright 2004-2017 Balance Servers