TCAdmin  - The Game Hosting Control Panel

TCAdmin - The Game Hosting Control Panel (http://clientforums.tcadmin.com/index.php)
-   Pre Sales Questions (http://clientforums.tcadmin.com/forumdisplay.php?f=9)
-   -   TCAdmin V2 Master on Linux ? (http://clientforums.tcadmin.com/showthread.php?t=11582)

WeZoN 06-15-2014 11:39 AM

TCAdmin V2 Master on Linux ?
 
Hi.

As i cannot find a good answer to this i'm making this post.

Can you run TCAdmin v2.0 Master on linux ?

PictoWolf 06-15-2014 11:52 AM

Re: TCAdmin V2 Master on Linux ?
 
Yeah. I run my master on linux and remote's on windows. It's not an issue.
Just follow the install guides on the wiki. :)
http://help.tcadmin.com/Installation

WeZoN 06-15-2014 12:01 PM

Re: TCAdmin V2 Master on Linux ?
 
Lovely. Thank you for the answer :)

I have been trying to set it up, and so far it says that the Monitor is running but the web/interface is not accessible. As if there was none.

Raizio 06-15-2014 12:08 PM

Re: TCAdmin V2 Master on Linux ?
 
Try disabling iptables for a moment to see if you can access it then, might be blocked.

WeZoN 06-15-2014 12:11 PM

Re: TCAdmin V2 Master on Linux ?
 
I right now started debugging it. The config was trying to bind to 127.0.0.1.

Changed it, and now it works :D

WeZoN 06-15-2014 12:12 PM

Re: TCAdmin V2 Master on Linux ?
 
I feel like a moron right now, but finally it works :P


All times are GMT -4. The time now is 09:39 PM.


Copyright 2004-2017 Balance Servers