TCAdmin  - The Game Hosting Control Panel  

Go Back   TCAdmin - The Game Hosting Control Panel > Total Control Admin Panel > Pre Sales Questions

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-25-2007, 11:06 AM
kaosx kaosx is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 253
Send a message via MSN to kaosx
Default Installing TcAdmin

hey all i was wondering iam not stupid but i really dont want to muck with installing this myself does Tcadmin offer installation

i have 2 dedicated servers 1 with about 12 CSS running on it and the other 5

what licence do i need

My Servers are Windows 2003

My website is linux how can i get it to point to

mydomain.com/gcp

or what ever i want to have

do i ned to have my website on windows or what ?

can someone let me know what i need and how much you would charge to set it all up even if its not a employee of tcadmin as long as the person has did it b4 and really knows what they are doing

thanks in advance for any replys

Last edited by kaosx; 06-25-2007 at 11:07 AM. Reason: typo
Reply With Quote
  #2  
Old 06-25-2007, 11:17 AM
ECF ECF is offline
Administrator
 
Join Date: Oct 2004
Location: Massachusettes
Posts: 6,170
Default Re: Installing TcAdmin

If you have two servers you will need:

1 Master License $15.95/month
1 Remote Server License $15.95/month

Installation is very easy, the welcome email gives you links to movie files which walk you through the install.

TCAdmin needs to be installed to a dedicated server, it cannot be installed to a hosting account.

If you want to access your panel through a URl, you would need to create an "A" record and point it to the IP of your TCAdmin panel.
__________________
How many servers is TCAdmin powering?
Reply With Quote
  #3  
Old 06-25-2007, 11:18 AM
DougK94 DougK94 is offline
Moderator
 
Join Date: Mar 2005
Location: Indiana
Posts: 1,174
Default Re: Installing TcAdmin

TCAdmin master will not run on a linux website. You have a couple of options. You can install a master on one of your w2k3 servers and with DNS settings direct a subdomain to it, and use a TCAdmin remote for the other server.

Or you can have TCAdmin host your TCAdmin website. See http://tcadmin.com/hosting.php


OOPS ECF beat me to it......
__________________


NEI Hosting LLC
Since 2002
Reply With Quote
  #4  
Old 06-25-2007, 11:25 AM
kaosx kaosx is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 253
Send a message via MSN to kaosx
Default Re: Installing TcAdmin

i have a reseller webhosting account i really aint that fussed with trying to install all of it and configure it

id rather spend the money for you guys to install it for me if that can be done let me know

also its the hosting area that gets me like i, i dont get it iam new to websites and this stuff but i do know how to runn css servers

i presently use Firedaemon but i want alittle more for the few customers i have this is just a hobby for me,

Regards
Reply With Quote
  #5  
Old 06-25-2007, 11:29 AM
ECF ECF is offline
Administrator
 
Join Date: Oct 2004
Location: Massachusettes
Posts: 6,170
Default Re: Installing TcAdmin

We can install the software, however configuration and setup of the game servers is up to you.
__________________
How many servers is TCAdmin powering?
Reply With Quote
  #6  
Old 06-25-2007, 11:34 AM
kaosx kaosx is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 253
Send a message via MSN to kaosx
Default Re: Installing TcAdmin

yah i understand that but would you be able to set it up so it points to a URL ? and not the ip

like mydomain/gcp or what ever?

i mean i prolly could install it but the way i look at it is that you guys no xactly what to do

and how much it it for you to install it

Last edited by kaosx; 06-25-2007 at 11:34 AM. Reason: edit
Reply With Quote
  #7  
Old 06-25-2007, 11:37 AM
ECF ECF is offline
Administrator
 
Join Date: Oct 2004
Location: Massachusettes
Posts: 6,170
Default Re: Installing TcAdmin

No we cannot, that needs to be done form your side in the DNS manager for your domain.

We do not charge to install the TCAdmin software itself. But we ask that you at least give it a try. The movie files walk you right through it.
__________________
How many servers is TCAdmin powering?
Reply With Quote
  #8  
Old 06-25-2007, 11:42 AM
kaosx kaosx is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 253
Send a message via MSN to kaosx
Default Re: Installing TcAdmin

so for me to try it on one machine all i need is the master install?

and that will install the game servers ? i already have all needed files to run the games i run
Reply With Quote
  #9  
Old 06-25-2007, 11:57 AM
ECF ECF is offline
Administrator
 
Join Date: Oct 2004
Location: Massachusettes
Posts: 6,170
Default Re: Installing TcAdmin

Correct. One machine would require 1 Master license.

However keep in mind this isn't point and click software. It requires configuration. if you are looking for something that you install and click a button and the install is doen, then don't use it.
__________________
How many servers is TCAdmin powering?
Reply With Quote
  #10  
Old 07-28-2007, 06:00 AM
Cynergy Cynergy is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 5
Default New and Installing TcAdmin

I can not get my tcadmin installed on my server. II get no errors in console but the IIS link and port do not work! I get an error stating "Service Unavailable" and http://72.249.124.227:8888/ obviously takes me to:

"Hello TCAdmin user,

I bet you are trying to access your control panel. I am sorry to say this is not your control panel...."

I underastand that is not my link but atleast it shows i have it somewhat installed. Any help would be great colocrossing who is by far the worst host ever wants 150 to install it for me.

It is set to port 97 cuz it isays 80 and 81 are in use.

so http://72.249.124.227:97 ????/ i also own cynergy-servers.com and cynergyservers.com and i have domain forwarding so i can move forward the domains to w.e but i just need help!!!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:15 AM.


Copyright 2004-2017 Balance Servers