TCAdmin  - The Game Hosting Control Panel  

Go Back   TCAdmin - The Game Hosting Control Panel > Total Control Admin Panel > Pre Sales Questions

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-07-2016, 07:24 AM
ruwank ruwank is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 4
Default Farming Simulator Config File?

Is there an opportunity to support fs15 (later fs17) in tcadmin? find some similar issues, maybe someone can help me to extend the panel with ls15 (later ls17) for us? would pay 500+ usd for some help
Reply With Quote
  #2  
Old 07-07-2016, 09:38 AM
DennisMidjord DennisMidjord is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 920
Send a message via Skype™ to DennisMidjord
Default Re: Farming Simulator Config File?

You need to be an authorized host, IIRC. As long as it can be started from a command line, TCAdmin can run it.
__________________

Glad to see the forums have become such a great place!
Reply With Quote
  #3  
Old 07-18-2016, 04:27 AM
ruwank ruwank is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 4
Default Re: Farming Simulator Config File?

we are an authorized host, we just need someone who is able to implement ls15 in TCAdmin. (sill looking for someone)

if you know someone, feel free to send me an email: ruwank@live.de
Reply With Quote
  #4  
Old 07-20-2016, 07:45 AM
dimitrifrom31 dimitrifrom31 is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: Carcassonne, France
Posts: 1,662
Send a message via MSN to dimitrifrom31
Default Re: Farming Simulator Config File?

tca v1 or v2 ? Did you get all the doc ? I used to prepare the tca v1 config for another host, there were some tricks due to how the licensing system was working but as far as I remember it was doable (it never got used due to low demand though).
Reply With Quote
  #5  
Old 07-21-2016, 12:06 PM
ruwank ruwank is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 4
Default Re: Farming Simulator Config File?

its TCAdmin v2 yes, maybe you know someone who can help us out. :/
Reply With Quote
  #6  
Old 07-23-2016, 03:27 PM
dimitrifrom31 dimitrifrom31 is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: Carcassonne, France
Posts: 1,662
Send a message via MSN to dimitrifrom31
Default Re: Farming Simulator Config File?

No, I played a bit with TCAv2 eve nif not currently using it. Do you have FS server documentation ? I Can take a look and let you know whether or not I may be able to help you out.
Reply With Quote
  #7  
Old 07-26-2016, 05:34 AM
ruwank ruwank is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 4
Default Re: Farming Simulator Config File?

Sure, do you have a contact mail?
Reply With Quote
  #8  
Old 08-01-2016, 08:01 AM
dimitrifrom31 dimitrifrom31 is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: Carcassonne, France
Posts: 1,662
Send a message via MSN to dimitrifrom31
Default Re: Farming Simulator Config File?

Sorry I was busy the whole week, you can reach me on admin [at] roxservers [dot] com. You may want to attach the FS server documentation so I can take a look and consider the feasability.
If the server doc requires an NDA to be signed up please send that first.
I will then let you know if I can make the tca v2 config for it.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:33 PM.


Copyright 2004-2017 Balance Servers