TCAdmin  - The Game Hosting Control Panel  

Go Back   TCAdmin - The Game Hosting Control Panel > Total Control Admin Panel > TCAdmin Version 1

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 08-24-2015, 02:58 PM
pants pants is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 2
Default Re: steamcmd stopped working?

Quote:
Originally Posted by LFA View Post
There is a new update available for v1 that fixes this.
I don't see an update available when I ask it to "check for updates".

I have version 1.0.4735.23990.
Reply With Quote
  #12  
Old 08-24-2015, 10:25 PM
ECF ECF is offline
Administrator
 
Join Date: Oct 2004
Location: Massachusettes
Posts: 6,169
Default Re: steamcmd stopped working?

Quote:
Originally Posted by pants View Post
I don't see an update available when I ask it to "check for updates".

I have version 1.0.4735.23990.
Is you your support paid and up to date?
__________________
How many servers is TCAdmin powering?
Reply With Quote
  #13  
Old 08-25-2015, 02:25 PM
ECF ECF is offline
Administrator
 
Join Date: Oct 2004
Location: Massachusettes
Posts: 6,169
Default Re: steamcmd stopped working?

Those are the folders that steamcmd creates automatically. Luis said he would hide the output paths in the next update, but that really isn't going to change anything.

We can't fix what Steam is doing...
__________________
How many servers is TCAdmin powering?
Reply With Quote
  #14  
Old 08-27-2015, 01:40 PM
pants pants is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 2
Default Re: steamcmd stopped working?

Quote:
Originally Posted by ECF View Post
Is you your support paid and up to date?
Aha! Our support HAD expired! But we're all paid up now.

"Check Updates" still says that there are no updates available, though. Could the fact that the update came out while our support was expired confuse it?
Reply With Quote
  #15  
Old 08-27-2015, 02:26 PM
ECF ECF is offline
Administrator
 
Join Date: Oct 2004
Location: Massachusettes
Posts: 6,169
Default Re: steamcmd stopped working?

Quote:
Originally Posted by pants View Post
Aha! Our support HAD expired! But we're all paid up now.

"Check Updates" still says that there are no updates available, though. Could the fact that the update came out while our support was expired confuse it?
Please open a support ticket under billing and I can take a look at it.
Most likely the license needs to be manually re-activated.
__________________
How many servers is TCAdmin powering?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:04 PM.


Copyright 2004-2017 Balance Servers