TCAdmin  - The Game Hosting Control Panel  

Go Back   TCAdmin - The Game Hosting Control Panel > Total Control Admin Panel > Pre Sales Questions

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-09-2014, 01:09 PM
thorfriis thorfriis is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 7
Lightbulb Webhosting

If i buy your hosting plan which host the panel at your servers can i use tcadmin 2.0?
Or is this only for 1.0

also do i then only have to buy a remote server?

Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 11-09-2014, 05:36 PM
thorfriis thorfriis is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 7
Default Re: Webhosting

Please close thread.
Support answered me

-Thanks
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:38 PM.


Copyright 2004-2017 Balance Servers