TCAdmin  - The Game Hosting Control Panel  

Go Back   TCAdmin - The Game Hosting Control Panel > Total Control Admin Panel > TCAdmin Version 1

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-02-2013, 02:48 PM
Drew Drew is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 4
Default TCAdmin 1 vs 2

Hello,

What kind of complications would I have switching from TCAdmin 1 to 2?

Does anyone still use TCAdmin 1 over 2 for certain reasons? I feel TCAdmin 2 has more features and looks more modern for clients. What are your opinions?
__________________
HostileContact.com
Game & Voice Servers | Web Hosting | Domains
Drew@HostileContact.com
Reply With Quote
  #2  
Old 12-02-2013, 03:52 PM
ECF ECF is offline
Administrator
 
Join Date: Oct 2004
Location: Massachusettes
Posts: 6,169
Default Re: TCAdmin 1 vs 2

V2 is still missing a few features that V1 has. If you haven't noticed them missing you most likely do not use them.

The major drawback of switching is there is no upgrade script created yet to automatically import V1 games/services into V2. It has to be down manually.

If you put in a ticket I am sure Luis can elaborate on this more then me.
__________________
How many servers is TCAdmin powering?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:05 PM.


Copyright 2004-2017 Balance Servers