PDA

View Full Version : SteamCMD Update


jason90
07-06-2012, 09:11 PM
Hi Fellas,

Can someone give me some pointers on how to incorporate SteamCMD into TCAdmin V1.

Thanks!

LFA
07-07-2012, 12:56 PM
Hi, read this: http://clients.tcadmin.com/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=60

R|S GoNz0
07-10-2012, 02:32 PM
i and i think most others can live with 1 update instance at a time, can you please build it into tcadmin v1 so our customers can update there game servers please.

maybe a queue system or try again in 10 mins would be enough.

LFA
07-10-2012, 08:46 PM
I am currently working on that.

R|S GoNz0
07-11-2012, 05:25 PM
many thanks!

Megatron
08-01-2012, 04:07 AM
I myself am having troubles with the steamcmd auto update through tcadmin. Its becoming a nightmare. I didn't understand that knowledgebase link at all. I did what it said . The second part with the browser but not the 1st one because it doesn't have enough information to go by. Also thank you LFA for intergrating it into tcadmin. Hows it coming along?

LFA
08-03-2012, 10:48 PM
It is available to beta testers. Create a support ticket and I will add your key to the beta testers.

kane021
09-22-2012, 10:55 AM
Is there anyone out there that can help me to intergrate the steam cmd to my tcadmin please i have tcadmin v1 and im looking to get the steam cmd intergrated so i can update my servers
i have followed the detilas for installing but when it updates the server it just sits there doing nothing.
i have followed the following instructions
1 - Go to the game's settings. In the "Steam Game Type/App Id" field set the game's steam app id. Enable for admins and/or users.

2 - Go to the System Settings > Steam Update Settings. Enter the steam account and password used to log in to steam. If left blank the Steam Update will ask the user to enter his steam user and password.

3 - Create the folder TCAdmin Control Panel\Monitor\SteamCmd. Download steamcmd.zip and extract to that folder. Run steamcmd.exe once so it updates itself.

Steam Update with steamcmd.exe is limited to 1 process at the same time. If steamcmd.exe is already running the user will see a message to try again in 5 minutes.



but im stuck on number 1 where the hell do i get the steam app id?

proclan
09-22-2012, 11:01 PM
Here you go:

https://developer.valvesoftware.com/wiki/Steam_Application_IDs