PDA

View Full Version : Module Command Error


plutoabc
04-06-2012, 11:05 AM
Dear TCAdmin Users.

Recently i got a problem, with the automation of my TeamSpeak 3.

I got this error:

Module Command Error
-1 - System.Exception: You did not send a game or voice server id or the data was not valid. at Web.billingapi.xde97676d01739ced(Object xe0292b9ed559da7d, EventArgs xfbf34718e704c6bc)

Iv'e checked the Voice ID: TEAMSPEAK3

What to do?

Best regards! :-)

LFA
04-06-2012, 03:10 PM
Check the log file in Program Files\TCAdmin Control Panel\Logs\billingapi.lastcommand.txt. That has the last values sent to the billing api. Make sure the value of voice_id that the billing api is receiving is TEAMSPEAK3.

plutoabc
04-06-2012, 03:17 PM
Hey. Thanks for respons.

I got this one in my file:


tcadmin_username=**********
tcadmin_password=**********
function=AddPendingSetup
response_type=XML
game_package_id=673
voice_package_id=673
client_id=376
user_email=esse****mailil.com
user_fname=Jon****
user_lname=E****
user_address1=Ordru*****
user_address2=
user_city=Ch******
user_state=Ko***n
user_zip=****
user_country=**
user_phone1=424*****
user_name=
user_password=a8******
game_id=
game_slots=
game_private=0
game_additional_slots=
game_branded=0
game_additional_arguments=
voice_id=TEAMSPEAK3
voice_slots=
voice_private=0
voice_additional_slots=
skip_page=1
game_datacenter=TC063*******
game_hostname=
game_rcon_password=
game_private_password=
voice_hostname=
voice_rcon_password=
voice_private_password=
=


What to do?

LFA
04-06-2012, 03:27 PM
You are not sending voice slots:
voice_id=TEAMSPEAK3
voice_slots=

plutoabc
04-06-2012, 03:32 PM
Orh. Okay. Can you send me a mail at Alexander@HyperHost.dk and then you can remote desktop me?

plutoabc
04-06-2012, 03:45 PM
Works now. THanks! :-)