PDA

View Full Version : File Server?


Randles
01-17-2006, 06:44 AM
Is it possible to run TCAdmin, using NAS / SAN or other file servers.



I wanted to create a remote FTP directory for each datacenter.



Or does the Master FTP Server have to be on the Master TCAdmin server?

Randles
01-17-2006, 10:22 AM
Also as a secondary question,



I have read the directory Structure document and it says that "Folder Names should Exactly match, the following" but then the only folder it mentions are TCA.Patches



Where do Mods go etc!



C:/GameInstalls/

|-cod.zip

|-COD /dir

> |-TCA.Patches /dir

ECF
01-17-2006, 10:28 AM
You can tag remote servers as MAster FTP servers as well. This will allow you to pull files from that server vs. pulling them from the true master server. But the server must have tcadmin installed on it to work.



Folder names that you mentioned are above are:



TCA.Patches

TCA.Mods

TCA.Maps

Randles
01-17-2006, 10:34 AM
Thanks once again! :smile:

ECF
01-17-2006, 02:32 PM
After having my coffee and re-reading your initial question, I realised I forgot to mention you can use a NAS storage device to house your gamefiles.



You would need to simply map a drive on the servers to the NAS storage device, and then point the Game Install directory in the server config to point to it.



:roll:

Randles
01-17-2006, 02:47 PM
its amazing what a cup of coffee will do :smile:

ECF
01-17-2006, 02:53 PM
Actually it was about the 4th cup that did it :lol:

Stealth
01-19-2006, 08:46 AM
Actually it was about the 4th cup that did it :lol:




so thats your secret!