PDA

View Full Version : Apache Support ?


xpservers
10-16-2007, 12:39 AM
Hi,

I was doing some searching in the forums and found that tcadmin only supports IIS protocol. I noticed after installing the tcadmin trial on our windows 2003 server machine there was no prompt for webserver.

Is there any tweaks to make this integrate with Apache. IIS is a resource hog and we host many webservers via Apache.

ECF
10-16-2007, 09:55 AM
No apache.

adamnp
10-16-2007, 02:52 PM
Install the newest update of IIS.

Many speed improvements.

xpservers
10-16-2007, 03:45 PM
hmmm Interesting. Ill play around with it. thanks for the quick replies