PDA

View Full Version : Master Server Lincese


matrix4583
07-05-2007, 12:37 PM
How is master lincese work? If I buy the master lincese, then i can host many box as i want?

ECF
07-05-2007, 01:56 PM
No, the master license is for your mater server which houses the database and webpages.

For additional boxes you will need to purchase remote licenses for them.

matrix4583
07-05-2007, 02:48 PM
No, the master license is for your mater server which houses the database and webpages.

For additional boxes you will need to purchase remote licenses for them.


so with remote license, i can host many box i want? because i want to buy the license not rent them.

ECF
07-05-2007, 03:09 PM
Regardless of whether you lease or purchase the licenses, you will need 1 license for each physical server that you add to your TCAdmin system.