PDA

View Full Version : TCadmin & Helm


06-28-2005, 07:12 PM
I have helm which uses ASP among things, tcadmin does also, is there a way i can install tcadmin without messing up helms settings

rabbit994
06-28-2005, 07:21 PM
Ummm.... Helm is simply an ASP control panel just like TCadmin. I'm not sure how settings would be messed up.

06-28-2005, 07:42 PM
after i installed TCadmin, i had errors with my helm to the point where i had to uninstall both and reinstall helm

ECF
06-28-2005, 08:40 PM
TCAdmin should not cause any problems with HELM whatsoever. We use HELM accounts to host TCAdmin for clients and have had 0 issues with it.

Storagedump.com
06-28-2005, 09:27 PM
well i have got it to work with helm .. i unchecked the ASP thing after its done installing and put the website on 81 as opposed to 80 and it worked out.