PDA

View Full Version : Tcadmin and ClientExec


EVGaming
06-10-2006, 05:20 PM
I was wondering since tcadmin runs of api. Is it possible to intergrate it with ClientExec, just as tcadmin can be intergrated with modernbill?



THanks

ECF
06-10-2006, 05:22 PM
It is not possible as ClientExec does not have an API that would handle all the variables that modernbill does.

EVGaming
06-10-2006, 05:25 PM
THank you