PDA

View Full Version : Looking to change game panels


05-07-2005, 10:20 PM
Hi I currently own a large internet hosting company and im looking for a decent Game panel not mentioning Game-panel at all, ok just a few questions first



1.For my Master Server would i need just one installation of IIS or would i need them on my remote servers as well?



2.To install would i just run the EXE file on my Master server?



3.Is your support good (as i've had really bad slow service before like 3 days)?



4

ECF
05-07-2005, 11:10 PM
To answer your questions.



1. IIS is only required on the Master server

2. Installation is as easy as running the .exe file and walking through the setup wizard. Keeping in mind that you will need MYSql server installed if you choose to use the MYSql DB format.

3. You recieved bad support here? Or somewhere else? If there is anything that we can do better, please let us know ;)

GameConnectors
05-19-2005, 10:08 AM
You won't get much better support anywhere else.



These guys go out of their way to help!



If you need any help getting MySQL set up, just shout :grin: